przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Szczupak po cygańsku

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 kg szczupaka,
15 dkg cebuli,
15 dkg ogórków konserwowych,
tłuszcz do pieczenia,
100 ml ketchupu, zielenina,
sól,
pieprz,
czosnek i musztarda do smaku.

Opis przygotowania:
Szczupaka przygotować jak szczupaka saute. Cebulę obrać, opłukać, pokroić razem z ogórkami w paseczki, dodać do ryby razem z posiekaną zieleniną, wlać oliwę i ketchup, upiec w gorącym piekarniku, doprawić.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5664 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin