przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Surówka z kapusty kwaszonej

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
25 dkg kapusty kwaszonej,
5 dkg cebuli,
1 2 łyżki oleju lub oliwy.

Opis przygotowania:
Jeśli kapusta jest grubo szatkowana, posiekać ją na desce. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, wymieszać z kapustą i olejem lub oliwą. W zależności od gustu, można dodać nieco pieprzu lub łyżeczkę nasion kminku. Podawać do potraw z ryb i mięs.
Przepis czytano już 4751 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin