przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Nadzienie do wafli I

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 3.00
Składniki:
- 1 kostka masła lub margaryny
- 1/2 szkl. wody
- 1 szkl. cukru
- 2 łyżki kakao
- 3/4 szkl. mleka

Opis przygotowania:
Rozpuścić kostkę masła z wodą,zagotować, dodać szklankę cukru i po chwili kakao. Jak wszystko przestygnie dodać szklankę mleka w proszku, potem bakalie i aromat. Smarować płaską stronę wafli. Dociśnięte włożyć do schłodzenia na chwilę do lodówki.
Przepis czytano już 4375 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin