przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Wafle z jaj

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 2 jaja
- 150 g wody
- 400 g mąki
- 3 łyżki stołowe rozpuszczonego masła
- 300 g gęstej kwaśnej lub słodkiej śmietany
- utarta skórka z połówki cytryny

Opis przygotowania:
Mąkę mieszać z wodą, ubić jajka na pianę, rozbełtać z roztopionym masłem i otartą cytryną, a następnie ubitą śmietaną. Podawać ciepłe.
Przepis czytano już 4348 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin