przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Makaron sojowy z tofu

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
20 dag makaronu sojowego
15 dag sera tofu
2 grzyby mun
szczypiorek
sos sojowy
olej sojowy
kiełki

Opis przygotowania:
Makaron zalać wrzątkiem, gotować 3 min., odcedzić. Grzyb namoczyć, pokroić. Na głębokiej patelni rozgrzać olej wrzucić pokrojone tofu, chwilę podsmażyć, dodać grzyby, podgrzewać kilka minut. Wymieszać, włożyć makaron, przyprawić sosem sojowym, posypać kiełkami i szczypiorkiem.
Region:  Kuchnia chińska
Przepis czytano już 11564 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin