przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pstrąg z grilla

Poziom: średni
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- pstrąg tęczowy

Marynata:
- olej
- czosnek
- sok z cytryny
- rozmaryn
-koper
- pieprz, sól

Dodatki:
- syrop klonowy
- cukinia lub bakłażan
- papryka czerwona
- pieczarki
- cytryna
- koper
- bazylia

Opis przygotowania:
Rybę marynować przez kilka godzin. Przed samym grillowaniem nasmarować syropem klonowym, zawinąć w folię i grillować ok. 40 min. Warzywa nasmarować podobną marynatą jak rybę (zamiast rozmarynu i kopru - bazylia) i grillować kilka minut. Położyć razem z rybą na talerzy przystrajając plastrem cytryny i koprem.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 5655 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin