Pstrąg z grilla |
|
Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 3.67 Składniki: - pstrąg tęczowy
Marynata:
- olej
- czosnek
- sok z cytryny
- rozmaryn
-koper
- pieprz, sól
Dodatki:
- syrop klonowy
- cukinia lub bakłażan
- papryka czerwona
- pieczarki
- cytryna
- koper
- bazylia
|
Opis przygotowania: Rybę marynować przez kilka godzin. Przed samym grillowaniem nasmarować syropem klonowym, zawinąć w folię i grillować ok. 40 min. Warzywa nasmarować podobną marynatą jak rybę (zamiast rozmarynu i kopru - bazylia) i grillować kilka minut. Położyć razem z rybą na talerzy przystrajając plastrem cytryny i koprem. |
|
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis czytano już 5655 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |