przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Gofry na prędce

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 2.00
Składniki:
- 3 jaja
- 8 dkg mąki
- 12 dkg topionego masła
- 1 łyżeczki skórki z cytryny

Opis przygotowania:
Jaja ubić z cukrem, dodać stopione i przestudzone masła, przesianą mąkę i skórkę otartą z wyszorowanej i sparzonej cytryny. Dokładnie wymieszać i piec jak w poprzednich przepisach. Podawać z bitą śmietaną lub konfiturami.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5150 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin