przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Potrawka z boczniaków

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 0,5 kg boczniaków
- 2 cebule
- 1 łyżka mąki
- 4 łyżki oleju
- pieprz
- 1 marchewka
- 1 kostka zupy grzybowej
- 4 łyżki kwaśnej śmietany

Opis przygotowania:
Marchew i cebulę oczyścić i pokroić w kostkę. Boczniaki pokroić w paski. Warzywa i grzyby podsmażyć na oleju (ok. 5 min). Bulion grzybowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Dodać do grzybów. Gotować 20 min. Mąkę połączyć ze śmietaną dodać do potrawy. Zagotować. Doprawić pieprzem.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 4583 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin