Boczniaki z serem |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 2 Ocena: 4.00 Składniki: - 200 g kapeluszy boczniaka
- 1 cebula
- 2 łyżki pokrojonej cebuli
- 3 łyżki masła
- 2 szklanko pokrojonej w kostkę bułki
- 0.5 szklanki rozdrobnionej naci pietruszki
- sól, pieprz
- 0.5 szklanki tartego sera
|
Opis przygotowania: Kapelusze umyć i ułożyć na wysmarowanej patelni wierzchem do góry. Posolić, popieprzyć, dodać cebulę i zieleninę. Ogrzewać przez 1 min. Bułkę podgrzać na gorącej patelni wysmarowanej masłem i smażyć przez 2 min. Posypać serem i przełożyć na grzyby. |
|
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis czytano już 7814 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |