przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dorsz pod pierzynką

Poziom: średni
Czas: 40 min.
Porcji: zalezy od ilości fil
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- filety z dorsza
- jogurt
- przyprawa do ryb
- papryka
- pomidory
- cebula
- olej

Opis przygotowania:
filety z dorsza posypać przyprawą do ryb, zalać jogurtem na co najmniej 2 godziny. Obtoczyć w mące i obsmażyć na oleju, lub przyrządzić w parowarze. Formę do zapiekania polać olejem, włożyć rybę, polać musem z ugotowanej i zmiksowanej papryki, pomidorów i cebuli. Zapiekać ok 10 minut.
Sposób przygotowania:  Zapiekane
Przepis został dodany przez:  bzibzionka
Przepis czytano już 9783 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin