przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Stek z ananasem

Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 25 dag rostbefu
- 30 dag świeżego ananasa
Marynata:
- po 10 łyżek sosu sojowego i soku ananasowego
- 1 łyżeczka oleju sezamowego
- 1 łyżka miodu

Opis przygotowania:
Przygotuj marynatę: składniki połącz i wymieszaj. Mięso włóż do marynaty na co najmniej 2 godziny. Potem wyjmij, osącz z marynaty i upiecz na grillu. Ananas pokrój w plastry i również upiecz na grillu. Stek podawaj z ananasem.
Region:  Kuchnia amerykańska
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 7955 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin