Stek z ananasem |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: - 25 dag rostbefu
- 30 dag świeżego ananasa
Marynata:
- po 10 łyżek sosu sojowego i soku ananasowego
- 1 łyżeczka oleju sezamowego
- 1 łyżka miodu
|
Opis przygotowania: Przygotuj marynatę: składniki połącz i wymieszaj. Mięso włóż do marynaty na co najmniej 2 godziny. Potem wyjmij, osącz z marynaty i upiecz na grillu. Ananas pokrój w plastry i również upiecz na grillu. Stek podawaj z ananasem. |
|
Region: Kuchnia amerykańska |
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis czytano już 7955 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |