przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Barszcz na surowo bd

Poziom: średni
Czas: ponad 2 godz.
Głosów: 4
Ocena: 3.75
Składniki:
- buraki - zetrzeć na tarce - posolić
- liść laurowy - dodać
- ziele angielskie
- Vegeta

Opis przygotowania:
Osobno zrobić wywar na nóżce lub kości z marchewką, pietruszką, selerem, porem.
Buraki zalać wrzącym wywarem. Pozostawić pod przykryciem 2 godziny - NIE GOTOWAĆ.
Dodać do smaku szczyptę cukru, pieprz, czosnek, kwasek cytrynowy.
Wszystko przecedzić i barszcz gotowy
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 7113 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin