przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Krem czekoladowo - kokosowy

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1/2 szklanki mleka
- torebka budyniu czekoladowego
- 1 szklanka mleka kokosowego
- 40 dag śmietany kremówki
- 4 pralinki kokosowe

Opis przygotowania:
Proszek budyniowy rozprowadzić w mleku. Mleko kokosowe zagotować z połową śmietany. Zdjąć z ognia, wlać budyń, ciągle mieszając jeszcze raz zagotować. Wstawić do lodówki, a przed podaniem udekorować pozostałą ubitą śmietanką kremówką i pralinkami
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4978 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin