przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grog miodowy

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 50 ml wódki czystej
- 5 kropli araku
- 1 łyżeczka miodu
- 1 plasterek cytryny
- 150 ml wody

Opis przygotowania:
Miód rozpuścić w 150 ml gorącej wody, włożyć plasterek cytryny. Na koniec wlać wódkę i arak. Podawać gorący, w szklance z metalowym uchwytem.
Przepis czytano już 5100 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin