przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Martini - cockail

Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 2/3 ilości dżinu
- lub whisky
- 1/3 wermutu
- trochę wody sodowej
- parę kropli soku cytrynowego
- trochę otartej skórki cytrynowej

Opis przygotowania:
Składniki mieszamy w mikserze około 5 sekund, rozlewamy do szklaneczek z oszronionym brzegiem ( brzeg szklaneczki moczymy w soku cytrynowym, zanurzamy w cukrze i zamrażamy) i ozdobionych plasterkiem cytryny lub limetki
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 5945 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin