przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło jałowcowe

Poziom: łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: 10
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- masło - 15 dag
- jagody jałowca - 8 rozgniecionych szt
- szalotka - 3 szt
- czosnek - 1 ząbek
- sok z cytryny

Opis przygotowania:
Roztopić i rozgrzać masło dodać rozgniecione owoce jałowca, posiekane szalotki i ząbek czosnku również posiekany.Podgrzewać 5 minut. Przetrzeć przez sitko, przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, wymieszać z 1 łyżką mąki. Ostudzić.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 6252 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin