przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Devolaj

Poziom: łatwy
Czas: 30 min.
Porcji: 4
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- pierś z kurczaka
- masło
- pietruszka
- olej
- ser do dekoracji
- przyprawa do drobiu

Opis przygotowania:
Pierś oczyścić, zrobić z niej małe kawałki jak płaskie na schabowe. Tłucz tłuczkiem na jak najmniejsze płaty i posypać przyprawą do drobiu następnie dodać masło i zawinąć je połączone z pietruszką. Smażyć najlepiej w frytkownicy na złoty kolor. Podawać ciepłe najlepiej jeszcze z potartym serem.
Opis / Uwagi:
bardzo dobre
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  kucharzyk17
Przepis czytano już 15551 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin