przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Schab nadziewany śliwkami


Poziom: średni
Czas: 90 min.
Porcji: 4-6
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
- schab b/k 1 kg
- śliwki kalifornijskie suszone 200 g
- przyprawa Delikat do mięs
- liść laurowy

Opis przygotowania:
Mięso sprawić, przebić przez środek np. warzechą, nadziać śliwkami.
Przyprawić i pozostawić na 2-3 godz.
Piec ok godz. lub dusić.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 8167 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)



Dodał/a mlynek






Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*


Pyszne połączenie
Dodał/a ~Blumenfeld dnia 2009-02-21 19:18:25

Uwielbiam to połączenie. Muszę sama spróbować to zrobić.











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin