Schab nadziewany morelą | 
	 | 
		  Poziom: średni Czas: 90 min. Porcji: 4-6 Głosów: 2 Ocena: 5.00  Składniki: - schab b/k 1 kg  
- morele suszone 200 g  
- Delikat do mięs  
- liść laurowy 1 szt
 
  | 
	Opis przygotowania: Mięso sprawić, przebić przez środek np. warzechą, nadziać morelami.  
Przyprawić i pozostawić na 2-3 godz. 
Piec ok godz. lub dusić. | 
	 | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
| Sposób przygotowania:  Pieczone | 
	 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 8056 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |