przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Schab nadziewany morelą


Poziom: średni
Czas: 90 min.
Porcji: 4-6
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
- schab b/k 1 kg
- morele suszone 200 g
- Delikat do mięs
- liść laurowy 1 szt

Opis przygotowania:
Mięso sprawić, przebić przez środek np. warzechą, nadziać morelami.
Przyprawić i pozostawić na 2-3 godz.
Piec ok godz. lub dusić.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 7011 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Dodał/a mlynek






Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin