przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grzyby w śmietanie

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Porcji: 5
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- grzyby - 450 g
- cebula - 2 średnie
- masło - 25 g
- śmietana - 100 g
- mąka - 10 g
- zielenina - do smaku
- pieprz - do smaku
- sól - do smaku

Opis przygotowania:
Grzyby oczyścić, odciąć kapelusze, dokładnie umyć i pokrajać w paski
rozgrzać tłuszcz, wrzucić cebulę pokrajaną w kostkę, dodać pokrajane grzyby
dusić na wolnym ogniu
Gdy będą miękkie grzyby podprawić zawiesiną z mąki i śmietany
zagotować
Przepis został dodany przez:  kriss182
Przepis czytano już 6948 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin