przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Żeberka w sosie miodowo-musztardowym


Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 2 kg żeberek wieprzowych
- 4 łyżeczki Vegety Mix do grilla

Sos:
- pieprz
- 2 łyżki miodu
- słoiczek musztardy
- świeży majeranek
- 2 ząbki czosnku

Opis przygotowania:
Żeberka tniemy na małe porcje i przyprawiamy Vegetą Mix do grilla. W naczyniu mieszamy miód, musztardę, pieprz, posiekany majeranek, roztarty czosnek.

Tak przygotowanym sosem smarujemy żeberka i odstawiamy w chłodne miejsce na pół godziny. Żeberka opiekamy na grillu. Podajemy z sosem.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis został dodany przez:  renata5
Przepis czytano już 9050 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin