przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Koktajl owocowo - jajeczny

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
2 szkl. płynnego owocu (wieloowocowego),
1.5 szkl. nektaru z czarnej porzeczki,
2 żółtka,
cukier.

Opis przygotowania:
Wymieszać płynny owoc i nektar w mikserze. Żółtka utrzeć z cukrem i dodawać stopniowo do płynnego owocu i nektaru, szybko mieszając. Podawać po oziębieniu w małych szklaneczkach
Przepis czytano już 5690 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin