przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Makaronowa z koperkiem


Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 2.00
Składniki:
- 30-40 dag makaronu muszelki lub kółeczka
- 2 zielone ogórki pokrojone w kostkę
- 30-40 dag szynki lub innej wędliny
- 1 czerwoną i żółtą paprykę (może być konserwowa)
- 1 puszkę czerwonej fasoli (pokroić na połówki)
- 2-3 łyżki koperku (może być mrożony)
- ziarenka smaku
- pieprz
- czosnek (jak ktoś lubi)

Opis przygotowania:
Składniki wymieszać z majonezem. Doprawić ziarenkami smaku i pieprzu (jeżeli ktoś lubi można dodać czosnku).
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 7028 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin