Brzdąc |
|
Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 4.67 Składniki: - biszkopt jasny z 6 jaj
- 1 litr kremówki
- 1 cukier waniliowy
- 15 dag cukru
- 3 łyżki kakao
- 3 łyżeczki żelatyny (namoczyć i zalać gotującą woda mała ilość)
|
Opis przygotowania: Śmietanę zagotować dodać cukier i kakao, schłodzone wstawić do lodówki na 12 godz. Ubić dodać żelatynę i przełożyć biszkopt, 2/3 w środek, resztę na wierzch. Widelcem zrobić poprzeczne linie. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone |
|
Przepis został dodany przez: mlynek |
Przepis czytano już 7255 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |