przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ryba z warzywami


Poziom: średni
Czas: 40 min.
Porcji: 2
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- rybne filety (wg uznania)
- sól
- pieprz
- jajko
- mąka
- mrożone warzywa (mogą być na patelnię)

Opis przygotowania:
Filety rybne nasolić i popieprzyć odstawić na 30 min.
Jajko roztrzepać.
Nasolone ryby obtoczyć w mące a następnie w jajku.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz piec około 6-8 min.z każdej strony.
Warzywa wrzucić na rozgrzany tłuszcz i smażyć 10 min.
Rybę podawać z warzywami.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  klaudyna
Przepis czytano już 4754 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Dodał/a klaudyna






Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin