przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Panga w folii


Poziom: łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: 2
Głosów: 4
Ocena: 4.00
Składniki:
- 250 gram pangi mrożonej
- 1 jajko
- bułka tarta
- sól
- olej do smażenia
- masło z przyprawami lub czosnkiem

Opis przygotowania:
Pangę najlepiej pół zamrożoną posolić, obtoczyć w jajku i bułce tartej. Rozgrzać olej i upiec ją na patelni. Upieczoną położyć na foli na wierzy, włożyć odrobinę masła. Zawiniętą rybę zapiec w piekarniku 150 stopni około 10-15 minutek.
Opis / Uwagi:
Najlepiej ryba smakuje z roustis i pomidorkami z patelni !
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  colin2911
Przepis czytano już 4805 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin