| Ciwpapcici julgoskie | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średniCzas: 5 min.
 Porcji: 2
 Głosów: 8Ocena: 4.00
- 300 gram mięsa mielonego (najlepiej wołowiny)
 - 2 łyżki mąki typ 405
 - 2 łyżki wody
 - 2  ząbki czosnku
 - 1 cebula
 - sól
 - pieprz
 - papryka w proszku
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Cebulę potrzeć na tarce. Czosnek przecisnąć przez praskę. dodać mąkę, wodę, mięso, sól, pieprz paprykę i odstawić na 5 godzi i upiec na grillu lub na patelni.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  colin2911 | 
	| Przepis czytano już 7085 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |