przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kompot z suszonych jabłek

Poziom: łatwy
Głosów: 5
Ocena: 3.60
Składniki:
300 g suszonych jabłek,
100 g cukru,
skórka z jednej cytryny,
30 g rodzynek,
1 l wody.

Opis przygotowania:
Suszone owoce i rodzynki umyj i zalej zimną wodą. Odstaw na kilka godzin, po czym odcedź. Wodę, w której się moczyły, zagotuj z cukrem i skórką z cytryny, włóż owoce i gotuj 15 minut. Przed podaniem ostudź.
Przepis czytano już 10253 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin