przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Polewa czekoladowa

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 10 dag (1/2 szklanki) cukru
- 7 dag (1/3 kostki) masła
- 2 łyżki kakao
- 2 łyżki wody

Opis przygotowania:
Polewa: Składniki polewy rozpuścić na małym ogniu i przez chwilę gotować. Następnie zdjąć z ognia, schłodzić i wlać na gotową babkę
Przepis czytano już 5318 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin