przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pierogi - farsz z sera twarogowego

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Ciasto na pierogi mojego przepisu.

Opis przygotowania:
Około 1 kg sera twarogowego półtłustego, mielimy w melakserze z ok. 100 ml kremówki 30%, słodzimy do smaku. Doprawiamy cukrem waniliowym, skórką cytrynową lub dodatkowo olejkiem smakowym. Do wyrobionej masy dodajemy także 3 płaskie łyżeczki budyniu śmietankowego lub waniliowego.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  adrianbogacki
Przepis czytano już 5116 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin