| Ciasto malnowe pychotka | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  średniCzas:  30 min.Porcji:  16Głosów: 1Ocena: 5.00
- 0,5 l. syropu malinowego
 - 250 ml wody
 - 250 gram. malin świeże lub mrożone
 - 2 budynie śmietankowe lub malinowe
 - 0,5l. śmietany kremówki
 - 2 śmietany fix
 - biszkopt kupiony lub z 3 jajek
 - 1 polewa czekoladowa mleczna
 - 2 paczki herbatników maślanych
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Sok wymieszać z woda i ugotować budyń na soku malinowym ( z dodatkiem cukru jak na opakowaniu).
 Maliny rozłożyć na biszkopcie i zalać gorącym budyniem. Gdy budyń ostygnie ubić śmietanę z fixami i rozłożyć na masie. Ułożyć ciastka i polać polewą czekoladową. Wstawić do lodówki lub zaraz zjeść ;) Pycha
 | 
	|  | 
	| Opis / Uwagi: Ja zrobiłam z tego ciasta tort na urodziny mojej córeczki
 | 
		|  | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  colin2911 | 
	| Przepis czytano już 5235 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |