Zapiekana pierś! Pychotka | 
	 | 
		Poziom: łatwy Czas: 90 min. Głosów: 8 Ocena: 3.87  Składniki: - piersi z kurczaka 
- pieczarki 
- cebulka 
- marchew 
- maggi 
- sól 
- pieprz 
- śmietana 12% 
- 2 łyżki majonezu 
- olej
 
  | 
	Opis przygotowania: Piersi opruszamy solą, pieprzem. Układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Na to dodajemy pieczarki przesmażone na oleju z cebulką i maggi. Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach, przekładamy na pieczarki, zalewamy śmietaną wymieszaną z majonezem i pieczemy około godziny. | 
	 | 
	Opis / Uwagi: Wszystko zależy od rozmiaru naczynia żaroodpornego, warstwy składników i od upodobania. Dużo pieczarek lub marchwi. | 
		 | 
| Sposób przygotowania:  Pieczone | 
	 | 
	| Przepis został dodany przez:  kasaja30 | 
	| Przepis czytano już 6861 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 1) |