Ryba z jajem! na wielkanoc |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 4 filety z ryby
- 4 jaja
- koperek 2 pęczki
- 1 włoszczyzna
- liść laurowy
- ziele angielskie
- masło czosnkowe
- 2 cytryny
|
Opis przygotowania: Przygotować wywar z włoszczyzny, ziela angielskiego i liścia laurowego w 3/4 litra wody. Umieścić w gotującym się wywarze filety rybne na 10 min. W tym czasie posiekać na drobno ugotowane na twardo jaja i wymieszać z posiekanym koprem. Jaja z koprem podsmażyć na maśle. Rybę wyłożyć na talerz i położyć na niej podsmażone jajo. Cytryna do ozdoby. |
|
|
Przepis został dodany przez: syladance |
Przepis czytano już 5984 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |