przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Farsz na uszka

Poziom: łatwy
Głosów: 6
Ocena: 4.33
Składniki:
Grzyby ugotowane w zupie,
cebula,
łyżka masła,
łyżka tartej bułki,
jajko,
sól,
pieprz.

Opis przygotowania:
Grzyby i cebulę drobno posiekać, podsmażyć na maśle, dodać tartą bułkę, jajko, przyprawić. Wymieszać
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 11714 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin