Grillowane roladki z cukinii i serka |
|
Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: cukinia - 1 sztuka
czerwona papryka - 1 sztuka
Rama Bonjour - 1 sztuka
ser pleśniowy blue - 1 sztuka
Przyprawa w mini kostkach Bazylia Knorr - 2 sztuki
10 listków bazylii
|
Opis przygotowania: Pokrój cukinię w bardzo cienkie plastry wzdłuż i zgrilluj.
Pokrój paprykę czerwoną na 4 części i usuń gniazda nasienne, z grilluj, następnie pokrój w paseczki.
Wymieszaj serek kremowy widelcem z serem pleśniowym, w krusz Mini Kostki Bazylia Knorr i odstaw na 3-4 min.
Umyj liście bazylii.
Posmaruj cukinię serkiem, ułóż na niej bazylię i pokrojoną paprykę, zwiń w roladki. Możesz udekorować roladki smażoną w głębokim tłuszczu bazylią lub pomidorkami koktajlowymi. |
|
|
Przepis został dodany przez: mlynek |
Przepis czytano już 6100 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |