przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grillowane roladki z cukinii i serka

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
cukinia - 1 sztuka

czerwona papryka - 1 sztuka

Rama Bonjour - 1 sztuka

ser pleśniowy blue - 1 sztuka

Przyprawa w mini kostkach Bazylia Knorr - 2 sztuki

10 listków bazylii

Opis przygotowania:
Pokrój cukinię w bardzo cienkie plastry wzdłuż i zgrilluj.
Pokrój paprykę czerwoną na 4 części i usuń gniazda nasienne, z grilluj, następnie pokrój w paseczki.
Wymieszaj serek kremowy widelcem z serem pleśniowym, w krusz Mini Kostki Bazylia Knorr i odstaw na 3-4 min.
Umyj liście bazylii.
Posmaruj cukinię serkiem, ułóż na niej bazylię i pokrojoną paprykę, zwiń w roladki. Możesz udekorować roladki smażoną w głębokim tłuszczu bazylią lub pomidorkami koktajlowymi.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 5685 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin