przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Makaron linguine alla San Remo

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
300 g makaronu linguine (długi,wąski,płaski makaron),
50 g czarnych oliwek,
80 g pesto z rucoli conte de cesare,
40 g sera parmezan utartego,
1 łyżka oliwy z oliwek z bazylią conte de cesare,
szczypta soli.

Opis przygotowania:
Oliwki pokroić na małe krążki, połączyć z pesto i oliwą, parmezanem i solą. Ugotować makaron i dokładnie wymieszać z przygotowanym sosem. Podawać na gorąco.
Region:  Kuchnia włoska
Przepis czytano już 10186 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin