przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ciastka francuskie z serem *


Poziom: b. łatwy
Czas: 40 min.
Porcji: ok.10
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
roztrzepane jajko - 1 sztuka
ciasto francuskie - 1 sztuka
rodzynki - 100 gramów
mielony ser biały - 250 gramów
cukier - 4 łyżki

Opis przygotowania:
Ciasto francuskie rozwiń na stolnicy- rozsmaruj ser biały, posyp cukrem i rodzynkami.
Ciasto zwiń w rulon i pokrój w 2 cm kawałki
Połóż na blachę wyłożoną papierem, posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp troszkę cukrem. Piec 20 minut w temp. 195 stopni
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 4153 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin