przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Frytki z pietruszki

Poziom: średni
Czas: 30 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
" 3 - duże pietruszki
" 1 łyżka - oliwy
" sól gruboziarnista
" gałązka rozmarynu

Opis przygotowania:
Pietruszkę umyć, obrać i wysuszyć. Pokroić w długie słupki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posolić. Skropić oliwą. Dorzucić trochę igiełek rozmarynu. Wymieszać. Upiec na złoty kolor w temp. 180 st. C.
Region:  Kuchnia polska
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 2631 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin