przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dip ziołowy do warzyw

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 2.50
Składniki:
- 10 dag czosnkowej Ramy Creme Bonjour
- 100 ml Ramy Cremefine Classic
- 3 łyżki oleju słonecznikowego
- 2 pęczki bazylii
- sól, pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Do czosnkowego kremu kanapkowego dodaj Ramę Cremefine Classic i olej słonecznikowy. Dokładnie wymieszaj. Dodaj posiekaną bazylię. Dopraw do smaku.
Opis / Uwagi:
Doskonałe jako dodatek do potraw z grilla
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 7850 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin