przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta z jaj i cebuli

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 1
Ocena: 4.00
Składniki:
- 2 jaja
- 40 g cebuli
- 1 łyżeczka oleju
- sól
- pieprz
- musztarda

Opis przygotowania:
Jaja ugotowane na twardo zetrzeć na tarce o dużych otworach i wymieszać z olejem, cebulą pokrojoną w drobną kostkę oraz doprawić do smaku. W sezonie można dodać również szczypiorku. Należy zaostrzyć smak musztardą.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 7858 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*


Musztarda
Dodał/a ~Mistrzunio dnia 2009-03-13 13:45:38

Myślę że z musztardą to można się wstrzymać :P fajny przepis pozdro...











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin