przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta z jajek i pomidorów

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 jajko
- 20 g masła roślinnego
- 100 g pomidorów
- musztarda
- sól
- pieprz
- zielona pietruszka

Opis przygotowania:
Pomidor umyty pokroić, podsmażyć na patelni na odrobinie masła roślinnego i przetrzeć. Ostudzony przecier rozetrzeć z masłem roślinnym i przyprawami, dodać ugotowane i starte jajo na drobnej tarce, wymieszać. Podawać z posiekaną pietruszką.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 7459 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin