przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka pieczarkowa

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
30 dag pieczarek
4 pory
puszka kukurydzy
4 jaja
2 ząbki czosnku
majonez
przyprawa uniwersalna do potraw (w proszku)
pieprz

Opis przygotowania:
Pieczarki obrać, opłukać. Ugotować, przestudzić, pokroić w plastry. Pory oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo i wystudzić, po czym obrać, pokroić w kostkę. Czosnek obrać, drobniutko posiekać. Wszystkie składniki przełożyć do półmiska, przyprawić, wymieszać. Dodać majonez.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 7640 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin