Zapomniałem hasła
*Inne
Alkohole
Chleby i bułki
Ciasta i ciasteczka
Dania mączne
Dania mięsne
Dania z grzybów
Dania z makaronu
Dania z ryżu i kaszy
Dania z warzyw
Desery
Naleśniki, omlety
Napoje
Pasty i Pasztety
Pizza
Przekąski ciepłe
Przekąski zimne
Przetwory
Ryby i owoce morza
Sałatki i surówki
Sosy
Świąteczne
Zapiekanki
Zupy
Wigilijne rarytasy
Kuchnia amerykańska
Kuchnia australijska
Kuchnia bułgarska
Kuchnia chińska
Kuchnia czeska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia hiszpańska
Kuchnia indyjska
Kuchnia japońska
Kuchnia meksykańska
Kuchnia polska
kuchnia skandynawska
Kuchnia tajska
Kuchnia węgierska
Kuchnia włoska
Kuchnia żydowska
Pozostałe
Duszone
Gotowane
Grillowane
Na parze
Na zimno
Pieczone
Smażone
Szybkowar
Wędzone
Z ogniska
Zapiekane
/
Napoje rozgrzewające
dodaj do ulubionych
wydrukuj
wyślij
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Grog
Poziom:
b. łatwy
Czas:
15 min.
Porcji:
1 porcja
Głosów: 1
Ocena: 3.00
Składniki:
- 150 ml ciemnego rumu
- 600 ml wody
- sok z 2 cytryn
- 2 łyżki cukru
- 4 goździki
- niewielki kawałek cynamonu
Opis przygotowania:
Zagotowujemy wodę z goździkami, cynamonem i cukrem. Wlewamy rum i sok z cytryn. Napój nalewamy do szklanek i podajemy gorący.
Sposób przygotowania:
Gotowane
Przepis czytano już
5742
razy.
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
napisz swój komentarz (wpisów: 0)
Wasze komentarze
Twój komentarz
Imię lub ksywka:
*
Tytuł:
*
Komentarz:
*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:
*
MistrzKuchni.pl
- załóż darmowe konto i dodawaj swoje przepisy kulinarne.
Zarejestruj się
Kaszotto gryczane z botwinką, kurczakiem, marchewką i ziołami
Wytrawna, bezglutenowa tarta z fetą, szparagami, pomidorami i czosnkiem niedźwiedzim, na spodzie z tartego słonecznika
Śniadanie do łóżka z okazji Dnia Matki
Risotto z dzikiego ryżu marki Britta, szparagów i jajka poszetowego
Ryż Parboiled marki Britta z bananami
Jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika
Tagliatelle szpinakowe z pomidorami suszonymi
Papryka zapiekana z kaszą orkiszową, kurczakiem i pomidorami
Puszysty omlet z pomidorami i nerkowcami
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Flaczki wołowe
Ciasto na naleśniki na 1 porcję
Tortilla
Udka z kurczaka w sosie własnym
Kociołek różności z ogniska
Boeuf Strogonow
Zapiekanka z kurczakiem i sosem czosnkowym
Nalewka z pigwy
Lasagne
Królik w śmietanie
Przepisów:
3627
Kucharzy:
618
Gości online:
41 os�b
strona główna
|
dodaj do ulubionych
kontakt
regulamin