przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Barszcz czerwony (bezmięsny)

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 kg buraków
włoszczyzna
kilka suszonych grzybów
sok z cytryny
sól pieprz

Opis przygotowania:
Grzyby ugotować, wyjąć. W tym samym wywarze ugotować włoszczyznę. Następnie wszystko ostudzić. Grzyby i włoszczyznę umyć. Oddzielnie ugotować pokrojone buraki. Dodać sól i sok z cytryny, odcedzić. Później połączyć wywary i przyprawić. Podawać z dodatkiem jajka lub uszek z grzybami.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 7147 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin