|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Bulion z warzyw |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
10 dkg oczyszczonej włoszczyzny bez kapusty,
 zielony koperek lub kminek,
 sól,
 1/4 l wrzącej wody.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Włoszczyznę drobno pokrajać w cienkie paseczki, zalać wrzącą wodą i pod przykryciem szybko ugotować (ok. 20 min.). Miękkie warzywa przecedzić, Odcisnąć. Wywar posolić, wyłożyć dla aromatu drobno pokrajany koperek, w zimie dodać szczyptę zmiażdżonego kminku.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 9226 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 Wasze komentarze 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |