przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Bulion z warzyw

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
10 dkg oczyszczonej włoszczyzny bez kapusty,
zielony koperek lub kminek,
sól,
1/4 l wrzącej wody.

Opis przygotowania:
Włoszczyznę drobno pokrajać w cienkie paseczki, zalać wrzącą wodą i pod przykryciem szybko ugotować (ok. 20 min.). Miękkie warzywa przecedzić, Odcisnąć. Wywar posolić, wyłożyć dla aromatu drobno pokrajany koperek, w zimie dodać szczyptę zmiażdżonego kminku.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 8421 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin