|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Wywar z kości |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
2 l wody,
 50 dkg kości,
 35 dkg włoszczyzny,
 sól.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Kości umyć, porąbać na kawałki, zalać zimną wodą, gotować około 60 min. Następnie dodać oczyszczoną włoszczyznę, posolić i gotować do miękkości. Wywar przecedzić, mięso obrać z kości i włożyć do zupy.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia polska |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 5413 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 Wasze komentarze 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |