przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Boczniaki smażone

Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Składniki:
- boczniaki - 50 dag
- cebula - 1 szt.
- olej - 5 łyżek
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na oleju. Boczniaki umyć, osuszyć, dodać do cebuli, smażyć, aż się zrumienią. Przyprawić solą i pieprzem.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 11325 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin