przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ziemniaki nadziewane

Poziom: łatwy
Czas: 90 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
8 dużych ziemniaków
farsz:
a) 15 dag startego żółtego sera
2 łyżki jogurtu/ śmietany
b) łyżka oliwy ze szczyptą bazylii
i przysmażonym pomidorem
c) plasterek pokrojonej wędliny
1 łyżeczka musztardy
d) twaróg
zioła
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Ziemniaki wyszorować, osuszyć, owinać każdy w folię i piec ok. 1 h. Przeciąć na krzyż, do nacięcia włożyć wybrane nadzienie.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5949 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin