przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pieczarki z papryką

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
20 dag pieczarek
3 papryki kolorowe
3 łyżki masła
sos:
oliwa
łyżeczka octu winnego
2 ząbki czosnku
1/2 łyżeczki ostrej musztardy
żółtko
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Umyte papryki piec 2o min. w nagrzanym piekarniku. Obrać ze skórki. Pokroić na cienkie paski. Pieczarki obrać, dusić na maśle, aż wyparuje sok. Dodać paprykę, podsmażyć chwilę razem. Sporządzić sos ze zmiażdżonego czosnku i pozostałych składników. Polać potrawę. Podawać z pieczywem lub ryżem.
Przepis czytano już 5004 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin