przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kalarepka faszerowana

Poziom: łatwy
Czas: 50 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
3 kalarepki
10 dag ryżu
1 duża cebula
szczypior
zielona pietruszka
oliwa
8 dag żółtego sera

Opis przygotowania:
Ryż ugotować, kalarepki wydrążyć, ich zawartość smażyć ok. 5 min. Dodać pokrojoną drobno cebulę i szczypior, dusić znów 5 min. Wymieszać z ryżem. Nadzienie włożyć do kalarepek. Posypać serem i piec ok. 15 min. Posypać nacią.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 6550 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin